پيشگفتار مولف


همه ي انسانها به طور يكسان فكر نمي كنند و به يك گونه نمي انديشند. از اين رو، هر تبليغي در هر كسي مؤثر واقع نمي شود. مثلا كسي در مقابل انگيزه ي خاصي حساس مي شود، در حالي كه ديگري نسبت به آن انگيزه، بي تفاوت است. كتاب حاضر كه فصل اول آن، در صدد ايجاد انگيزه براي «نماز» و ارتباط با خالق هستي و فصل دوم آن در صدد بررسي نماز و تفسير سوره ي مباركه ي «حمد» است، جنبه هاي مختلف نماز را از ديدگاههاي متعددي بررسي كرده است.

بنابراين، اشخاصي كه ديدگاه تربيتي دارند، مي توانند مخاطب اين كتاب واقع شوند. همچنين كساني كه از راه روايات هشدار دهنده، تأثيرپذيري دارند، و آنان كه طالب مسائل برهاني هستند، و گروهي كه به آموزشي بودن كتاب معتقدند، همه و همه مي توانند خواسته ي خود را در اين كتاب بيابند.

مطالب بخش يك اين كتاب، اغلب در قالب داستان و مسائل



[ صفحه 8]



تربيتي گنجانيده شده است.

موضوعهاي آن، از آسان به مشكل سير مي كند تا خواننده از خواندنش خسته نشود. ترتيب فصلهاي اين بخش، به گونه اي تنظيم شده است كه خواننده را وادار مي كند كه موضوع را تا آخر بخواند و نتيجه را به دست آورد. اين قسمت از «ستون خيمه» براي كساني است كه هنوز بيرون خيمه اند و در وادي نماز نيستند يا نسبت به آن بي توجهند. اميدوارم آنان نيز با خواندن اين كتاب، به نتيجه ي خوبي برسند.

بخش دوم ستون خيمه، براي افرادي است كه با توفيق الهي، داخل خيمه شده و به نماز ايستاده اند تا با مطالعه ي آن، نمازشان را رونق علمي - معرفتي و عرفاني ببخشند. در اين بخش، سوره ي حمد تفسير شده و به مناسبتهايي، خاطره ها و داستانهايي نيز نقل شده است.



[ صفحه 9]




بازگشت