دختري هستم 23ساله داراي مدرك ليسانس هستم و با پسر عمه ام عقد بسته ام . او پسر خوبي است و مقيد به اخلاق و آداب اسلامي مي باشد, اما در نماز خواندن سهل انگاري مي كند; حال مانده ام چه روشي را اتخاذ نمايم كه ايشان از روي شوق نماز بخواند.


خواهر گرامي ! از اين كه مجدداً با اين واحد مكاتبه و مشكلتان را مطرح كرده ايدخشنود و بسيارخرسنديم از اين كه مشكل پيشين شما, با راه حل هايي كه ارائه داديم حلّ شد.

ازدواج تان را تبريك مي گوييم و از خداوند متعال مي خواهيم مبارك و پر بركت باشد. همان طور كه گفته ايدپسر عمه تان آداب و اخلاق پسنديده اي دارد ولي در مورد نماز كمي سستي و تنبلي مي كند. چند تذكر را موردتوجه قرار دهيد:

1 از راه هاي عاطفي وارد شويد و ايشان را نسبت به نماز تشويق كنيد, مثلاً به ايشان بگوييد, اگر نمازبخوانيد, محبّت من نسبت به شما بيش تر خواهد شد و يا اگر نگوييد, ولي عملاً محبت كنيد سعي كنيد درشبانه روز, يك بار او را به نماز جماعت ببريد و اگر امام زاده اي در شهرتان هست , او را به زيارت ببريد; البته باتشويق و ترغيب شب ها زودتر بخوابيد و صبح حركت كنيد;

2 از واسطه هايي مانند عمّه يا شوهر عمه يا مادر و پدرتان استفاده كنيد و به ايشان بگوييد از راه هاي منطقي و صحيح و عاطفي با شوهرتان صحبت كنند و به صورت مستقيم يا غير مستقيم به ايشان سفارش خواندن نماز را بكنند يا اگر دوست خوب و صميمي دارد, او را واسطه كنيد كه با شوهرتان صحبت كند.معاشرت با دوستان نمازگزار اثر مثبتي خواهد داشت .

3 كتاب هايي در مورد نماز و اهميت دادن به آن و اين كه اگر كسي نماز نخواند, شفاعت پيامبر و ائمه شامل حالش نمي شود, يا در دنيا فقير مي شود, تهيه كنيد و آن ها را به صورت كادو به او هديه كنيد.

4 از هم اكنون (قبل از عروسي ) در اين مورد كوتاه نياييد و سعي كنيد با اعمال نفوذ او را نماز خوان كنيد,حتي اگر در ابتدا با كراهت نماز بخواند, زيرا كم كم عادت مي كند و اهل نماز مي شود.

5 اگر بتوانيد همراه با او به نماز جمعه يا مراسم دعاي كميل يا زيارت امام يا امام زاده اي كه نزديكتان است برويد.

6 سعي كنيد هنگامي كه او به خانهء شما مي آيد, شما را در حال نماز مشاهده كند.

بعضي از جوانان در ابتداي جواني شايد مقداري سهل انگاري در نماز بنمايند ولي بعداً بهتر مي شوند. بعداز نماز هايتان از خداوند متعال بخواهيد شوهرتان اهل نماز بشود.



دفتر تبليغات اسلامي

بازگشت